Diákfoglalkoztatás egyszerűen

Hogyan vedd igénybe a diákfoglalkoztatás után járó jelentős adó- és járulékkedvezményt?

A diákfoglalkoztatás költséghatékony jogi kerete: az iskolaszövetkezet

Munkaviszony vs Iskolaszövetkezet

Adókedvezmény

Tudtad, hogy Magyarországon a diákfoglalkoztatás után járó adókedvezmény kizárólag iskolaszövetkezeten keresztül vehető igénybe?

Felejtsd el az összes járulékot, ami munkaviszony esetén fellépne! Foglalkoztasd a nálatok dolgozó diákokat iskolaszövetkezeten keresztül, és csak az SZJA-t kell fizetned!

Csak foglalkoztatás?

Dolgozik már nálatok diák más jogviszonyban? Ismerősi körből jönnének alkalmanként besegíteni? Hosszú távon foglalkoztatnál diákot?

Nem kell tovább keresned! A Quantum Iskolaszövetkezet a diákfoglalkoztatásra specializálódott. Kifejezetten arra az esetre kínáljuk szolgáltatásunkat, ha már megvan, hogy kit szeretnétek foglalkoztatni, de még keresitek a legköltséghatékonyabb formát.

Mivel ez a specialitásunk, így sokkal kedvezőbb áron, még minőségibb szolgáltatást nyújtani.

Quantum Iskolaszövetkezet

Szolgáltatásunk

Lefejlesztettünk egy teljes rendszert, mely automatizálja az iskolaszövetkezeti működést. Ez teszi lehetővé, hogy a felmerülő feladatokat azonnal és hatékonyan el tudjuk végezni, (minden folyamat egy szemrebbenés alatt végbemehessen), és a versenytársaknál jóval kedvezőbb árajánlatot kínáljunk.

Bár mindenünk az automatizáció, nincs tökéletes szolgáltatás kiváló ügyfélszolgálat nélkül.

Ezért fektetünk óriási hangsúlyt ügyfélszolgálatunk tökéletesítésére: ha partnerünknek bármikor, bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, mi ott vagyunk és segítünk.

Digitalizáció
100%
Ügyfélszolgálat
95%
Ügyfélközpontúság​
98%
Felesleges adminisztráció partnereinknek
0%

Mégis hogyan tudunk ilyen baráti árakon dolgozni?

Az online iskolaszövetkezet

Sok iskolaszövetkezetnél működik máig a hagyományos, bevált módszer: a diák elutazik az irodába, kitölti a papírokat, ezeket utána felviszik az online rendszerbe, ezzel megkötik a szerződést.

Ez a gyakorlat szerintünk rengeteg felesleges munkát és kényelmetlenséget szül. Nem csak a diákok idejét rabolja, de a céges kapcsolattartónak és az iskolaszövetkezet dolgozójának is felesleges terhet jelent.

A hagyományos, lassú és kényelmetlen út ráadásul extra költségekkel jár mind az iskolaszövetkezet, mind a cég számára.

Miért ne lehetne mindezt egy online regisztrációval kiváltani? A Quantum Iskolaszövetkezetnél kifejlesztettük a Rendszert, ami ellátja az összes iskolaszövetkezeti működéssel kapcsolatos teendőt, az online szerződéskötéstől kezdve a munkaidőnyilvántartásig, a NAV felé való automatizált bevallásokról és lejelentésekről nem is beszélve.

Ezért minden partnerünknek a legkedvezőbb árakon kínálhatunk diákfoglalkoztatást – szemben a hagyományos iskolaszövetkezetekkel.

Egy csapat huszonéves fiatal

Kik vagyunk?

Egy csapat átlagos, huszonéves fiatal, különböző szakterületekről (jogász, programozó, marketinges, közgazdász), jó pár év munkatapasztalattal a hátunk mögött.

Összeálltunk, és megalapítottuk a Quantumot: az iskolaszövetkezetet, amelyre mindig is szükségünk lett volna, de egészen máig nem létezett.

2020-ban indultunk, azóta is számos cég választott minket iskolaszövetkezeti partneréül.

Olvass tovább és tudj meg mindent Magyarország egyetlen, 100%-ban digitális iskolaszövetkezetéről!

Hogy miért csináljuk?

Küldetésünk

Gyorsabbá, hatékonyabbá, olcsóbbá – 21. századivá szeretnénk tenni a diákfoglalkoztatást. Partnereinket megszabadítjuk a papírmunkától, a felesleges utazástól és várakozástól. Miért? Hogy kényelmesen tudd követni a diákokkal és gyakornokokkal való napi feladatvégzést, hatékonyabbá váljon az onboarding folyamat, gördülékenyebbé a tehetségek kiválasztása.

Támogatunk a teljes ügyintézésétől a diákok teljesítmény-adatain alapuló döntéshozatalig.

Valódi problémákra kínálunk megoldást

Mit tehetünk Érted?

Teljeskörű adminisztráció

Mind céges partnerainknak, mind a náluk dolgozó diákoknak van jobb dolga is, mint hogy a foglalkoztatással járó adminisztrációt végezze. Minden lejelentést, beszámolót és papírozást intézünk 100%-ig NAV-állóan.

Egyszerűség

Mindent intézhetsz otthonról a kanapédról. Nincs szükség utazásra. Nincs szükség semmilyen speciális eszközre. Intézzük el a szerződéskötést akár 5 percen belül, online, két kattintással.

Költséghatékonyság​

Más iskolaszövetkezetek komoly jutalékokat kell elkérjenek minden ledolgozott diákóra után. Mi a működési költségeinket gyakorlatilag nullára csökkentettük, így tudunk ilyen kedvező árat kínálni minden partnerünknek, ezáltal csökkentve a foglalkoztatás során fellépő költségeket.

Szeretnél többet tudni szolgáltatásunkról?

Nézz körül oldalunkon

Vagy..