Diákoknak

Nézd meg milyen előnyökkel jár számodra, ha a Quantum Iskolaszövetkezeten keresztül vállalsz diákmunkát

Miért válaszd a Quantum Iskolaszövetkezetet?

Újragondoltuk a munkakeresést

Nálunk nem kell beállnod a jelentkezők hosszú sorába. Nincs több várakozás. Megfordítottuk a dolgot. Az állások jönnek hozzád!

Add meg, hogy milyen munka érdekel. Írj pár sort magadról. Mi pedig felkutatjuk a piacon elérhető legtesthezállóbb diákmunkákat a te igényeidnek megfelelően. Csak Neked.

Ezzel csak nyerhetsz, mert garantáltan olyan állásajánlatokkal fogunk megkeresni, amelyekre jó esélyed van bekerülni (iskolaszövetkezetünk ajánlása révén), és amelyek mindenben megfelelnek elvárásaidnak.

Egyszerűen nem veszíthetsz: teljesen ingyen megtaláljuk Neked álmaid munkahelyét, mindenféle kötelezettség nélkül.

A digitális iskolaszövetkezet

Mi vár rád?

100% online ügyintézés: Okkal nincs fizikai ügyfélfogadásra irodánk. Nálunk sem a munkakereséshez, sem a jogviszonyigazoláshoz, sem a szerződéskötéshez nem szükséges kimozdulnod a szobád kényelméből.

Gördülékeny elektronikus szerződéskötés: Add meg az adataid, és írd alá 2 kattintással online a szerződésed.

Papírmentes jelenléti ív: Használd Diák Jelenlét applikációnkat munkaidőnyilvántartásra, és felejtsd el örökre a papír alapú vezetést, és hó végi scannelgetést, emailezést!

És persze a legjobb munkák: személyreszabottan, csak a te igényednek megfelelő munkákkal keresünk meg.

Valódi problémákra kínálunk megoldást

Mit tehetünk érted?

Teljeskörű adminisztráció

Minden nálunk dolgozó diákoknak van jobb dolga is, mint hogy a foglalkoztatással járó adminisztrációt végezze. Minden lejelentést, beszámolót és papírozást intézünk 100%-ig NAV-állóan.

Egyszerűség

Mindent intézhetsz otthonról a kanapédról. Nincs szükség utazásra. Nincs szükség semmilyen speciális eszközre. Intézzük el a szerződéskötést akár 5 percen belül, online, két kattintással.

Költséghatékonyság​

A Quantum Iskolaszövetkezeten keresztül végzett munkád után rendkívül kedvezményesen adózhatsz. A munkabéredet mindössze 15% SZJA terheli, a teljes azon túli összeg hónap elején érkezik a számládra!

Amik kiemelnek a tömegből

Erősségeink

Fejlesztettünk egy teljes rendszert, mely automatizálja az iskolaszövetkezeti működést. Ez teszi lehetővé, hogy minden folyamat egy szemrebbenés alatt végbemehessen, és hogy akár a kanapédon ülve is pár perc alatt a tagunkká válhass.

Munkaidőnyilvántartó appunknak köszönhetően nem kell többet papíron vezetned, összeadnod, aláírnod és elküldened a ledolgozott óráid. Mindez hó végén automatikusan teljesül, és számodra semmilyen teendővel nem jár.

Azonnali fizetés: mi nem ülünk a béreden! Amint azt a cég elutalta nekünk, pár órán belül már a Te számládon is ott lesz az adózott, és Forintra pontos összeg.

Digitalizáció
100%
Ügyfélszolgálat
95%
Kényelem
97%
Felesleges adminisztráció
0%

Munkát keresel?

Írd meg nekünk milyen munkakörben képzeled el magad, és keresni fogunk, amint valamelyik partnerünknél nyílik nyitott pozíció.

kiskor

Mondd el nekünk milyen munkát keresel

Segítünk megtalálni álmaid állását