Szolgáltatásunk

Nézd meg miért választott minket már megannyi magyar vállalkozás

Toborzás, "csak kifizetés" és több

Szolgáltatási paletta

Népszerű

Diákszövetkezeti Foglalkoztatás

Dolgozik már nálatok diákmunkás/gyakornok? Akármilyen formában is foglalkoztatod jelenleg, a Quantum Iskolaszövetkezeten keresztül garantáltan nyújtunk egy még költséghatékonyabb alternatívát

Diákok Toborzása

Nem találsz megfelelő jelentkezőt egy nyitott pozícióra? Csak mondd el milyen számodra az ideális jelentkező, és mi összekötünk a megbízható, előszűrt és dolgozni vágyó fiatalok sokaságával.

Országosan ismert és elismert cégek​

Már minket választottak

A maximális mértékű adókedvezmény kiaknázására alakítottuk ki szolgáltatásunkat

Mit nyújtunk?

Adókedvezmény

Tudtad, hogy Magyarországon a diákfoglalkoztatás után járó adókedvezmény kizárólag iskolaszövetkezeten keresztül vehető igénybe?

Felejtsd el az összes járulékot, ami munkaviszony esetén fellépne! Foglalkoztasd a nálatok dolgozó diákokat iskolaszövetkezeten keresztül, és csak az SZJA-t kell fizetned!

Csak foglalkoztatás?

Dolgozik már nálatok diák más jogviszonyban? Ismerősi körből jönnének alkalmanként besegíteni? Hosszú távon foglalkoztatnál diákot?

Nem kell tovább keresned! A Quantum Iskolaszövetkezet a diákfoglalkoztatásra specializálódott. Kifejezetten arra az esetre kínáljuk szolgáltatásunkat, ha már megvan, hogy kit szeretnétek foglalkoztatni, de még keresitek a legköltséghatékonyabb formát.

Mivel ez a specialitásunk, így sokkal kedvezőbb áron, még minőségibb szolgáltatást nyújtani.

Büszkék vagyunk rá, hogy diákjainknál is jelesre vizsgázott a digitális diákszövetkezet

Maximális elégedettség

Amik kiemelnek a tömegből

Erősségeink

Lefejlesztettünk egy teljes rendszert, mely automatizálja az iskolaszövetkezeti működést. Ez teszi lehetővé, hogy a felmerülő feladatokat azonnal és hatékonyan el tudjuk végezni, (minden folyamat egy szemrebbenés alatt végbemehessen), és a versenytársaknál jóval kedvezőbb árajánlatot kínáljunk.

Bár mindenünk az automatizáció, nincs tökéletes szolgáltatás kiváló ügyfélszolgálat nélkül.

Ezért fektetünk óriási hangsúlyt ügyfélszolgálatunk tökéletesítésére: ha partnerünknek bármikor, bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, mi ott vagyunk és segítünk.

Digitalizáció
100%
Ügyfélszolgálat
95%
Ügyfélközpontúság​
98%
Felesleges adminisztráció partnereinknek
0%

Partnereink

Rólunk mondták

“Zsombor és az egész csapat nagyon profi hozzáállást tanúsított. Bár a feladat nem volt könnyű amire diákot kerestem, remek jelentkezőt találtak rá már másnap. Köszönöm a gyors munkát!”

Pintér György

Ügyvezető, PREMIUMLAND Kft.

Mégis hogyan tudunk ilyen baráti árakon dolgozni?

Az online iskolaszövetkezet

Sok iskolaszövetkezetnél működik máig a hagyományos, bevált módszer: a diák elutazik az irodába, kitölti a papírokat, ezeket utána felviszik az online rendszerbe, ezzel megkötik a szerződést.

Ez a gyakorlat szerintünk rengeteg felesleges munkát és kényelmetlenséget szül. Nem csak a diákok idejét rabolja, de a céges kapcsolattartónak és az iskolaszövetkezet dolgozójának is felesleges terhet jelent.

A hagyományos, lassú és kényelmetlen út ráadásul extra költségekkel jár mind az iskolaszövetkezet, mind a cég számára.

Miért ne lehetne mindezt egy online regisztrációval kiváltani? A Quantum Iskolaszövetkezetnél kifejlesztettük a Rendszert, ami ellátja az összes iskolaszövetkezeti működéssel kapcsolatos teendőt, az online szerződéskötéstől kezdve a munkaidőnyilvántartásig, a NAV felé való automatizált bevallásokról és lejelentésekről nem is beszélve.

Ezért minden partnerünknek a legkedvezőbb árakon kínálhatunk diákfoglalkoztatást – szemben a hagyományos iskolaszövetkezetekkel.

A médiában is találkozhatsz velünk

Rólunk Írták

hvg.hu
Itt a teljesen digitális iskolaszövetkezet

,,Miközben minden más diákszövetkezetnél többször is szükséges a jelenlét, ők egy olyan informatikai rendszert állítottak össze, amelyhez nem kell iroda, hiszen mindent online intéznek, e-szerződéseket használnak, és online végzik a bérszámfejtést.”

Valódi problémákra kínálunk megoldást

Mit tehetünk Érted?

Teljeskörű adminisztráció

Mind céges partnerainknak, mind a náluk dolgozó diákoknak van jobb dolga is, mint hogy a foglalkoztatással járó adminisztrációt végezze. Minden lejelentést, beszámolót és papírozást intézünk 100%-ig NAV-állóan.

Egyszerűség

Mindent intézhetsz otthonról a kanapédról. Nincs szükség utazásra. Nincs szükség semmilyen speciális eszközre. Intézzük el a szerződéskötést akár 5 percen belül, online, két kattintással.

Költséghatékonyság​

Más iskolaszövetkezetek komoly jutalékokat kell elkérjenek minden ledolgozott diákóra után. Mi a működési költségeinket gyakorlatilag nullára csökkentettük, így tudunk ilyen kedvező árat kínálni minden partnerünknek, ezáltal csökkentve a foglalkoztatás során fellépő költségeket.

Számít diákjaink véleménye

Rólunk mondták

,,A belépés és szerződéskötés nagyjából 10 percet vett igénybe, online. Hálás vagyok, hogy nem kellett órákat töltenem a személyes ügyintézéssel.”

Lilla (20)

Tanuló, Budapest

,,Ajánlottam a Quantumot a munkahelyemen, hogy alkalmazzanak rajtuk keresztül. Ennek köszönhetően a munkáltatóm még spórolni is tud, míg nekem nőtt a fizetésem.”

Kada (22)

Programozó gyakornok, Budapest

Mindenre megvan a Válaszunk

Kérdezz Tőlünk akármit

Alapvetően 16-25 év közötti, nappali tagozatos, tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatalokat. Persze vannak egyéb kivételek, például nyári szünteben az alsó korhatár 15 év, illetve 25 év feletti diákod is lehet – igaz, ekkor fontos, hogy aktív státuszú legyen. Egyébként még magyar állampolgárnak sem kell lennie a diáknak! Elég, ha itthon tanul.

A munkaadó legalább bruttó 963 forintot kell, hogy biztosítson a diáknak óránként. Mi azonban javasoljuk, hogy ennél magasabb legyen a fizetség. A Quantum diákok remekül dolgoznak, prooaktívak és jó problémamegoldók. Emellett a diákmunka rengeteg pénzt takarít meg cégének a bérköltségek terén. Megérdemlik a minimálisnál magasabb óradíjat! 🙂

Bár a 27% ÁFA tetemes összeg, a Quantum rendkívül kedvező ajánlatai még ezzel az adóteherrel együtt is megtakarítást eredményezhetnek. Tegyél egy próbát és kérd ajánlatunkat, hisz mit veszíthetsz?

Pedig mégis! A pályakezdő diákokra ugyanúgy érvényes a legtöbb adó és járulékteher. Bruttó bérük például teljesen megegyezik egy nem pályakezdő diákéval, miközben a diákmunkás bruttója több tízezer forinttal kevesebb azonos nettó fizetésnél. Kérj ajánlatot, a Quantum garantáltan megtakarítást fog eredményezni cégednek.

Mi sem egyszerűbb a szerződéskötés folyamatánál. Ha kitöltötted formunkat, munkatársaink még aznap keresnek telefonon. A rövid szerződést és alapos ÁSZF-ünket emailben küldjük, percekkel a hívás után. Az aláírásra online kerül sor, hiszen gyorsabb és biztonságosabb digitálisan. Ha minden jól megy, akár már másnap kezdhetnek nálad a diákok.

Nos, nem. A diákfoglalkoztatás során valójában céged a Quantummal szerződik arra, hogy mi elvégezzük a munkádat – a közvetített diák által. A diák belép a szövetkezetbe mint tag, sőt még online szerződést is köt velünk – de ne aggódj, az ő oldaláról intézünk mindent.

A hó végi elszámolásban abszolút rugalmasak vagyunk. Bármilyen megoldást elfogadunk, de ahogy nektek, nekünk is fontos, hogy lássuk napi bontásban a ledolgozott órákat. Adminisztrációtok megkönnyítése érdekében mobil applikációt fejlesztettünk, melyben játszdi könnyedséggel vezetheti a munkavállaló az óráit – főnökének pedig csak néhány kattintásába kerül a hitelesítés.

Sajnos nem. A diákfoglalkoztatás egy speciális jogviszony, melyet a Szövetkezeti törvény (2006. évi X. törvény a szövetkezetekről) tesz lehetővé. A diákra csak akkor érvényes a kedvezmény, ha iskolaszövetkezeten – mint amilyen a Quantum – keresztül alkalmazzák. Ez azonban nem egy nagy teher, sőt! A diákkal ezután már nem kell foglalkozni adminisztratív szempontból, hiszen így nem az alkalmazottad. Minden adózási, könyvelési és egyéb terhet a mi csapatunk végez.

Szeretnél többet tudni szolgáltatásunkról?

Nézz körül oldalunkon

Vagy..