Skip to main content

Diákmunkát keresel Budapesten, nincs időd egy teljes állásra, de jól jönne a plusz zsebpénz? Az iskolaszövetkezeten keresztül kedvedre válogathatsz jobbnál-jobb állásajánlataink közül, hogy Te is biztosan megtaláld a leginkább hozzád illő munkákat.

Legyél hostess különleges rendezvényeken

A budapesti arénákban és sportcsarnokokban rendszeresen rendeznek nagyszabású koncerteket és különféle sporteseményeket, ahova rengeteg fiatalt várnak hostessnek. Természetesen ezen kívül még számos egyéb munkát is végezhetsz ilyen eseményeken, közben pedig még bepillantást is nyerhetsz a rendezvényszervezői munkába. Hostessként a legtöbbet a szünetek alatt dolgozol, ezért akár meg is hallgathatod a koncertek egy részét, vagy beleshetsz a mérkőzésekre is.

Diák Hostess dolgozik egy budapesti koncerten

Keresd meg a kenyérre valót ételfutárként

Garantáltan magas fizetés, rugalmas, általad meghatározott munkaidő, és még a borravalót is megtarthatod. Több futárszolgálat is keres magának fiatal alkalmazottakat diákszövetkezeteken keresztül Budapesten. A futárok munkája tökéletes azoknak, akik szeretnek biciklizni, esetleg van robogójuk és bírják a fizikai terhelést. Fizetést kapsz a testmozgásért, és még boldoggá is teszed az éhes embereket.

Dolgozhatsz a reptéren is

Élvezed a reptéri nyüzsgést, és szívesen dolgoznál különleges helyen, ahova nem léphet be akárki? A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren várják a diákok jelentkezését különböző munkakörökbe. Beleláthatsz a repülőtér működésébe, segíthetsz a háttérmunkákban, ha pedig szívesen jársz olyan helyeken, ahova másnak tilos a belépés, poggyászrakodónak is jelentkezhetsz. Akár irodai környezetre vágysz, akár fizikai munkában próbálnád ki magad szívesebben, a diákszövetkezet álláslehetőségei közt te is biztosan megtalálod a neked valót.

Ha felkeltette valamelyik budapesti munka a figyelmedet, vagy szívesen válogatnál még többi nagyszerű álláslehetőségünk közül, látogass el a Quantum diákszövetkezet oldalára és legyél te is Quantum diák!

Leave a Reply