Skip to main content

Diákmunka Budapesten? Hol máshol találhatnál a könnyebben munkát, mint a fővárosban?

A főváros nemcsak a szórakozás, az éjszakai élet vagy a sport terén kínál számtalan lehetőséget a fiatalok számára, de a munkalehetőségek végtelen tárházával is bővelkedik.

Az iskolaszövetkezeten keresztül kedvedre válogathatsz a budapesti állásajánlatok közül, hogy Te is biztosan megtaláld a számodra leginkább testhezálló munkákat.

Legyél hostess különleges rendezvényeken

A budapesti arénákban és sportcsarnokokban rendszeresen rendeznek nagyszabású koncerteket és különféle sporteseményeket, ahova rengeteg fiatalt várnak hostessnek.

Természetesen ezen kívül még számos egyéb munkát is végezhetsz ilyen eseményeken, közben pedig még bepillantást is nyerhetsz a rendezvényszervezői munkába. Hostessként a legtöbbet a szünetek alatt dolgozol, ezért akár meg is hallgathatod a koncertek egy részét, vagy beleshetsz a mérkőzésekre is.

Ezeken a rendezvényeken páratlan élményekre és kapcsolatokra tehetsz szert, úgyhogy valójában szórakozhatsz munka közben.

Ezen kívül például az A38 hajó legénysége is diák munkaerőt keres rendezvényeikre hostess pozícióba, színpadépítésre, jegyszedő vagy ruhatáros pozícióba, ahol betekintést nyerhetsz egy partigépezet működésébe is. Erről további infót itt találsz.

Ha pörgős és izgalmas környezetre vágysz a munkád során, viszont leginkább alkalmi jelleggel szeretnél munkát vállalni, ezek a munkakörökre tökéletesek lehetnek számodra.

Hostess diákmunkások egy hotel recepciójánál

Keresd meg a kenyérre valót ételfutárként

A futár munkák garantáltan magas fizetést, rugalmas, általad meghatározott munkaidőt kínálnak, és még a borravalót is megtarthatod.

Több futárszolgálat is keres diákmunkásokat Budapesten, diákszövetkezeteken keresztül pedig egyszerűen tudsz jelentkezni.Ételfutár diákmunkás egy robogón

A futárok munkája tökéletes azoknak, akik szeretnek biciklizni, esetleg van robogójuk és bírják a fizikai terhelést. Fizetést kapsz a testmozgásért, és még boldoggá is teszed az éhes embereket.

A legnagyobb budapesti futárszolgáltatóknál, mint a Foodora vagy a Wolt, állandó a felvétel és szinte azonnal munkába is állhatsz regisztráció után.

Dolgozhatsz a reptéren is

Élvezed a reptéri nyüzsgést, és szívesen dolgoznál egy olyannyira különleges helyen, ahova nem léphet be akárki?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren diákok jelentkezését várják különböző munkakörökbe. Beleláthatsz a repülőtér működésébe, segíthetsz a háttérmunkákban, ha pedig szívesen jársz olyan helyeken, ahova másnak tilos a belépés, poggyászrakodónak is jelentkezhetsz.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren diákok jelentkezését várják különböző munkakörökbe.

Beleláthatsz a repülőtér működésébe, segíthetsz a háttérmunkákban, ha pedig szívesen jársz olyan helyeken, ahova másnak tilos a belépés, poggyászrakodónak is jelentkezhetsz.Budapesti reptér váróterme

Akár irodai környezetre vágysz, akár fizikai munkában próbálnád ki magad szívesebben, a reptér álláslehetőségei között Te is biztosan megtalálod a neked valót.

Pörögj éjszaka pultosként

Ha izgalmas és változatos munkát szeretnél, a pultos munkakört Neked találták ki.

A pult mögött amellett, hogy koktélokat keversz és kiszolgálod a vendégeket, rengeteg egyéb feladatod lesz.

Pultos diákmunkás a bárban egy koktéllal a kezében

Tulajdonképpen a pultos felel mindenért, ami a bárpult körül történik:

  • gondoskodik az árubeszerzésről
  • előkészíti a pultot és a vendégteret
  • pénztárgépet kezel
  • vendégekkel foglalkozik
  • felveszi a rendelést és felszolgálja.

Tehát nagyon összetett feladatkör, a szakmai tudáson felül a logisztika és a kommunikáció is elengedhetetlen része, viszont azoknak, akik a pörgést és a kihívásokat keresik, ez a tökéletes munkakör. Mindemellett egy szórakozóhelyen vagy bárban alapvető a jó zene és a fantasztikus hangulat.

Ha felkeltette valamelyik budapesti diákmunka a figyelmedet, vagy szívesen válogatnál még a többi nagyszerű álláslehetőségünk közül, akkor látogass el az oldalunkra és válaszd ki a leginkább hozzád passzoló munkát.

Legyél Te is Quantum Diák!

Leave a Reply