Skip to main content

QuantumSoft automatizált szövetkezeti adminisztrációs rendszer

Az innováció tömör leírása

A Quantum azért jött létre, hogy digitalizálja az eddig körülményes adminisztrációval járó szövetkezeti szektort. A QuantumSoft egyedi fejlesztésű ügyviteli rendszer komplex megoldást kínál minden szövetkezeti foglalkoztatással kapcsolatos adminisztrációs feladatra. Az automatizált rendszer nem csak az emberi hibákat szűri ki, de rengeteg időt és költséget spórol a felhasználóknak; gyorsabbá, kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi az eddig körülményes adminisztrációs feladatokat. A szoftver működését igazolja a Quantum Iskolaszövetkezet munkája és sikerei, ahol elsőként került bevezetésre az innovatív és a piacon egyedülálló rendszer.

Bőhm Zsombor és Kecskés Csoma a 2023-as Innovációs Nagydíj átadásán

Az innováció eredményei

A QuantumSoft rendszer bevezetésének köszönhetően a Quantum Iskolaszövetkezet eddig példátlanul alacsony díjon és óriási nyereséggel tudja végezni diákmunkaerő-közvetítési tevékenységét, garantálni tudja a kormányzati rendeletben meghatározott minimum díjon való működését.

A szövetkezet a rendszer bevezetését követő 1 évben 30-ról 150-re növelte partnerei, 200-ról 1800-ra diákjai számát; az éves nettó árbevétel pedig 68 millióról 532 millió forintra növekedett. Mára már a szövetkezet minden megyében foglalkoztat diákokat, és piacvezető cégeket tudhat partnerei között. A Quantum Digital Solutions Hungary 1 éves működése alatt több mint 39 millió forint bevételt termelt, és termékét már SaaS formában más szövetkezeti partner is használja.

A teljes kiadvány ezen a linken olvasható – diákszövetkezünkről a 77-78. oldalon esik szó.