Skip to main content

Érdekel a fejlesztő diákmunkák világa, és szívesen kezdenéd el építeni a karrieredet? Az informatika területén számtalan munkalehetőség várja az érdeklődő fiatalokat. Kimagasló fizetés, rugalmas munkaidő és izgalmas projektek. Összeszedtük a legjobb diákmunkákat azok számára, akik szívesen próbálnák ki magukat a programozásban.

Az IT egy gyorsan fejlődő, izgalmas terület. Bár vannak hozzá egyetemi kurzusok, nagyon sok webfejlesztéssel foglalkozó szakember gyakorlat útján, önképzéssel sajátítja el a szükséges tudást.

Fejlesztő diákmunka

Dolgozz akár 3000 Ft-os kezdő órabérrel bárhonnan. Heti 30-40 munkaórával, kimagasló fizetéssel kezdheted meg már diákként is karriered kiépítését az IT területén.  Nagyszerű szakmai fejlődési lehetőség, rengeteg tapasztalat, rugalmas munkaidő és jó csapat.

fejlesztő diákmunkát végző diák

Informatikai tesztelő diákmunka

Nincs szükséged semmi másra, csak kreativitásra, önállóságra. A legfontosabb persze, hogy érdekeljen az informatika világa. Ez a diákmunka lehetőséget ad arra, hogy különféle rendszerbeli fejlesztéseket tesztelj sajátkezűleg, így nem csak jó fizetésre, de rengeteg új tapasztalatra is számíthatsz. Válaszd ezt a munkát, ha szívesen dolgoznál rugalmas munkaidővel heti 20 órában, és érdekel az IT világa!

Full stack fejlesztő gyakornok

Tudod mi az a MongoDB, Docker és az React? Szeretnél egy sikeres karriert fejlesztőként, és szívesen keresnél kezdőként is európai szintű fizetést? Ez a diákmunkánk neked való, amennyiben konyítasz már valamennyire a technológiai stackekhez, szívesen dolgoznál gyönyörű irodai környezetben és érdekelnek a jobbnál-jobb szakmai fejlődési lehetőségek.

Mire van szükséged, hogy programozó lehess?

Az angol nyelvtudás nagyon fontos, hiszen az összes online elérhető tanulási forrás és információ angol nyelven érhető el. Ezen kívül érdemes a munkakezdés előtt már ismerned néhány technológiát, azonban ezek megismeréséhez nyugodtan használhatod a Google-t, ahol minden oktatási anyagot megtalálsz, amire szükséged lehet a sikeres fejlesztői karrierhez.

Érdekelnek a fejlesztő diákmunkák? Nézz körbe az állásportálunkon, és jelentkezz a kedvenc állásodra!