Skip to main content

Ismerj meg minket, tudj meg többet rólunk:

Mi vagyunk a Quantum Digitális Diákszövetkezet!

Bege Áron és Bőhm Zsombor online dolgoznak
szimbolum sotethatter 1

2020 márciusában született meg az ötlet, hogy létrehozzuk a Quantumot, a teljesen digitális platformot, ami forradalmasítja a diákfoglalkoztatás minden területét. Csapatot építettünk és elkezdtük a fáradhatalan munkát, hogy megkönnyítsük több százezer diák és cég életét.

2022 januárjában volt szerencsénk a Cápák előtt előadni ötletünket, melynek köszönhetően hosszú licitálás után Balogh Petya és Balogh Levente is a Quantum család része lett. Erről az élményről bővebben is írtunk ebben a cikkben.

svg+xml;charset=utf

Honnan jöttünk?
Hová tartunk?

A Quantum Digitális Diákszövetkezet csapatában nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint a diákfoglalkoztatás újragondolását. Egyetemista fiatalok voltunk, és nekünk is életünk szerves részét képezték a diákmunkák. Sok területen dolgoztunk, de mindegyikben volt egy közös pont:

"A diákszövetkezet és a vele együtt járó adminisztráció. Ez nagyon sok időt vesz el, unalmas, körülményes, de ami a legbosszantóbb benne, hogy ez az egész valójában teljesen felesleges."

Ma már több ezer diákunk dolgozik aktívan több száz céges partnerünknek, az ország minden megyéjében.

Mi továbbra is fáradhatatlanul fogunk dolgozni azon, hogy egy napon valóban 100%-ig digitálisan működjön a teljes diákmunka szektor!