Rólunk

Minden, ami a színfalak mögött történik - miért jött létre a Quantum?

Egy csapat huszonéves fiatal

Kik vagyunk?

Egy csapat átlagos, huszonéves fiatal, különböző szakterületekről (jogász, programozó, marketinges, közgazdász), jó pár év munkatapasztalattal a hátunk mögött.

Összeálltunk, és megalapítottuk a Quantumot: az iskolaszövetkezetet, amelyre mindig is szükségünk lett volna, de egészen máig nem létezett.

2020-ban indultunk, azóta is számos cég választott minket iskolaszövetkezeti partneréül.

Olvass tovább és tudj meg mindent Magyarország egyetlen, 100%-ban digitális iskolaszövetkezetéről!

Amik kiemelnek a tömegből

Erősségeink

Lefejlesztettünk egy teljes rendszert, mely automatizálja az iskolaszövetkezeti működést. Ez teszi lehetővé, hogy a felmerülő feladatokat azonnal és hatékonyan el tudjuk végezni, (minden folyamat egy szemrebbenés alatt végbemehessen), és a versenytársaknál jóval kedvezőbb árajánlatot kínáljunk.

Bár mindenünk az automatizáció, nincs tökéletes szolgáltatás kiváló ügyfélszolgálat nélkül.

Ezért fektetünk óriási hangsúlyt ügyfélszolgálatunk tökéletesítésére: ha partnerünknek bármikor, bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, mi ott vagyunk és segítünk.

Digitalizáció
100%
Ügyfélszolgálat
95%
Ügyfélközpontúság​
98%
Felesleges adminisztráció partnereinknek
0%

Hogy miért csináljuk?

Küldetésünk

Gyorsabbá, hatékonyabbá, olcsóbbá – 21. századivá szeretnénk tenni a diákfoglalkoztatást. Partnereinket megszabadítjuk a papírmunkától, a felesleges utazástól és várakozástól. Miért? Hogy kényelmesen tudd követni a diákokkal és gyakornokokkal való napi feladatvégzést, hatékonyabbá váljon az onboarding folyamat, gördülékenyebbé a tehetségek kiválasztása.

Támogatunk a teljes ügyintézésétől a diákok teljesítmény-adatain alapuló döntéshozatalig.

Valódi problémákra kínálunk megoldást

Mit tehetünk Érted?

Teljeskörű adminisztráció

Mind céges partnerainknak, mind diákjainknak van jobb dolga is, mint hogy a foglalkoztatással járó adminisztrációt végezze. Minden lejelentést, beszámolót és papírozást intézünk 100%-ig NAV-állóan.

Egyszerűség

Mindent intézhetsz otthonról a kanapédról. Nincs szükség utazásra. Nincs szükség semmilyen speciális eszközre. Intézzük el a szerződéskötést akár 5 percen belül, online, két kattintással.

Költséghatékonyság​

Más iskolaszövetkezetek komoly jutalékokat kell elkérjenek minden ledolgozott diákóra után. Mi a működési költségeinket gyakorlatilag nullára csökkentettük, így tudunk ilyen kedvező árat kínálni minden partnerünknek, ezáltal csökkentve a foglalkoztatás során fellépő költségeket.

Ismerd meg fantasztikus csapatunkat

Arcok a szolgáltatás mögött

Akik minden nap partnereink és diákjaink életét könnyítik meg

Bege Áron

Cégvezető

Rest Antónia

Kreatív szakértő

Szabó Miklós

Fejlesztési vezető

Bőhm Zsombor

Gazdasági vezető

Szeretnél többet tudni szolgáltatásunkról?

Nézz körül oldalunkon, vagy keress bármelyik elérhetőségünkön