Skip to main content

1. Főoldal

Belépés után egy általános diagnosztikai felület fogad téged, ahol alap adatokból és grafikonokból tudsz egy átfogó képet kapni munkakörökről, fizetéseidről, státuszodról.

2. Profil

A profilom felületen a saját adataidat láthatod. Fontos, hogy itt változtatásra nincs lehetőség, ha megváltoznak az [email protected] -n keresztül tudod bejelenteni.

3. Dokumentumok

A dokumentumok fül alatt a saját dokumentumaidat láthatod illetve a Quantum által adott státuszát. Adott esetben ide tudod feltölteni az egészségügyi kiskönyvedet és a tüdőszűrőt is. Ha szükségünk van extra papírokra, igazolásokra azokat is itt fogjuk megtalálni.

4. Szerződések

A szerződések menüpont alatt olyan munkaköröket/szerződéseket találsz, amin jelenleg vagy a múltban dolgoztál, illetve az ehhez kapcsolódó részletes információkat.

5. Jelenléti ívek

A jelenléti ívek lesz a leggyakrabban használt funkciók egyike, ugyanis a munkaóráidat, ami után a fizetésedet kapod, itt tudod majd felvezetni és kezelni. Ahogy rákattintasz az adott hónapra rögtön a 6. pontban látható kép tárul eléd.

6. Munkaidő nyilvántartás

Kétféleképpen nézhet ki ez az oldalad, munkáltatódtól függően. Ha nem vezetsz részletesen a munkaidőt akkor csak egy rublika látható, ahova értelemszerűen csak a ledolgozott havi munkaórák össz számát kell beírnod.
Abban az esetben, ha részletesen vezeted az óraszámokat, az alábbi kép tárul eléd. Napra pontosan lebontva tudod felvezetni, a sor hozzáadása gomb segítségével, majd a mentés gombra kattintva.
FONTOS:  “jóváhagyom” gombbal egyik esetben sem az adatokat mented (ez automatikus), hanem lezárod a hónapot. Tehát ha rányomsz, a hónapban már nem tudsz több munkaórát felvezetni. Ha mégis rányomtál és zártad a hónapot csak a Quantum csapat egyik tagja tudja feloldani az adott időszakot.

7. FIzetések

Végezetül már csak egy menüpont maradt, a fizetések. Itt az adott havi illetve előző hónapok fizetéseit láthatod munkakörökre lebontva és egyéb információkkal kiegészítve.

Ha bárhol elakadnál, kérdésed van vagy segítségre van szükséged, keress bennünket bátran az oldal alján található elérhetőségeinken 😊