Skip to main content

1. Főoldal

Belépést követően egy általános diagnosztikai oldal fogad Téged. Láthatók az aktívan dolgozó diákok száma, munkaköreik és fizetésük. Ezt teljesen személyre tudjuk szabni, ha jelzitek felénk.

2. Dolgozók menüpont

A dolgozók menüpont alatt az összes nálad dolgozó és felvétel alatt álló diákodat, a hozzájuk tartozó fontosabb információkkal együtt. Például az egyik indikátor a státusz ahol folyamatosan élőben követheted végig a diák regisztrációs folyamatát.

FONTOS: ha más menüpontok alatt nem találod a diákot (pl teljesítések, munkaidők), érdemes először itt ellenőrizned, hogy befejezte-e a regisztrációját.

3. Új dolgozó felvétele

Amennyiben új dolgozót szeretnéd felvenni és az első képen látható “Új szerződtetése” gombra kell kattintanod és a második kép fog eléd tárulni. Két lehetőség áll fenn. Most találtad meg a diákunkodat, ekkor csak a látható adatokat kell megadnnod és már automatikusan meg is kapja az összes információt és a szerződését is.

Ha az adott dolgozó már a rendszer része, vagy egy másik munkakörre (is) szeretnéd alkalmazni, akkor a “Meglévő dolgozó szerződtetése” gombra kattintva ezt rendkívül egyszerűen megteheted. Legördülő menüből ki tudod választani a dolgozót és a leendő munkakörét. A dolgozó itt is automatikusan megkap mindent amire csak szüksége lehet.

4. Munkakörök

A munkakörök listája menüpontban a cégednél felvett összes pozíciót láthatod, kiegészítve a hozzájuk tartozó megfelelő információkkal. Ha új pozíciót szeretnél kiírni, bármikor megteheted, az új munka felvétele gombbal.

FONTOS: Amikor felveszel egy új munkát, nem fogod rögtön látni, mert azt még a kapcsolattartónak el kell fogadnia – Ha még gyorsabb ügyéntézést szeretnél keress bennünket bátran 😉

5. Jelenléti ívek

 A jelenléti ívek menüpont alatt két lehetőséged van hogy mit látsz, attól függően, hogy kapcsolattartódtól mit kértél.  Részletes vagy egyszerűsített munkaidő vezetést.

Ha részletes munkaidő nyilvántartást kértünk az alábbi felületet láthatjuk. Itt napra pontosan vezeti fel a diák a saját profiljáról az óraszámokat (ugyan úgy a sor hozáadása gombal). Neked mint céges kapcsolattartó bármikor van jogosultságod szerkeszteni a már felvezetett óraszámokat és teljesen új óraszámokat is létrehozhatsz.

Ha egyszerűsített munkaidő nyilvántartást kértél akkor ezt a felületet látod. Itt, ha a diákod már felvitte az összesített havi (vagy elszámolási időszakra vonatkozó) óraszámait, akkor ezt szerkesztheted. Ha nem tette meg akkor te is beírhatod.

6. Teljesítések

A teljesítések menüpont alatt a számlákat és kifizetéseket tudod kezelni. Minden hónapra (vagy kifizetési időszakra) megjelenik egy teljesítés. Ezekre kattintva látod lebontva elemeire az időszak elszámolását. Láthatod a dolgozóidat is, hogy ki mennyit dolgozott, ezt elfogadás előtt még tudod szerkeszteni, ha valami nem stimmelne.

7. Jelentkezők

A jelentkezők menüpont alatt azokat a jelentkezőket látod akik a mi rendszerünkön keresztül jelentkeztek az egyik hirdetett pozícióra. Itt minden fontos információt láthatsz majd (CV, tapasztalat, leírás, Quantum csapat által adott értékelés), ha rákattintasz a nevekre. Sőt akár egy gombnyomással fel tudod őket venni. Ilyenkor ők megkapnak minden információt és a szerződésüket is.

Ha bármikor elakadnál a rendszerben, vagy segítségre lenne szükséged, keress minket bátran, az oldal alján található elérhetőségeink bármelyikén!