Skip to main content

Manapság hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy a minőségért nagy árat kell fizetnünk.

Sokan azt gondolják, hogy ha valami túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem is az.

A Quantum azonban megcáfolja ezt a feltételezést. De hogyan is tesszük ezt?

Hogyan tudunk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani, miközben alacsony a díjazásunk?

Sokan kíváncsiak rá, hogy hogyan tudunk ilyen kiváló szolgáltatást nyújtani, miközben jelentősen alacsony szolgáltatási díjakat kínálunk. A válasz egyszerű: a Quantumnál elkötelezettek vagyunk a költséghatékonyság mellett. Nem szórjuk feleslegesen a pénzt, és maximálisan kihasználunk minden forintot, melyet ránk bíztok.

Fontos számunkra, hogy diákjaink számára és céges partnereinknek is a legtöbbet nyújtsuk az általuk befektetett idő és pénz értékében.

Célunk, hogy a hó végén minél több pénz maradjon diákjaink zsebében, és céges partnereinknek is a lehető legtöbbet spóroljuk, időben és pénzben is.

Ilyen alacsony díjak mellett a cégeknek is jobban megéri diákokat foglalkoztatni, ezzel pedig még több új munkahely jöhet létre.

Alacsony a díjazásunk a Quantum Diákszövetkezetnél

Központi szabályozás: Több megtakarítás a Quantum diákszövetkezetnél

A Quantum diákszövetkezetnél több szempontból is igazán kedvező ajánlatokkal tudunk szolgálni, és mindezt törvényes keretek között.

  • A diákszövetkezeti foglalkoztatás

A diákok számára a lehető legjobb választás a diákszövetkezeteken keresztül való munkavégzés. Miért is? Mert gyakorlatilag teljesen adómentes.

Jelenleg Magyarországon a 25 év alattiak szja-mentességet élveznek, tehát lényegében 15%-kal kevesebbet adóznak. Diákszövetkezeten keresztül történő munkavégzésnél nem kell TB-járulékot, sem szocho-t fizetniük. Így 25 év felett egyedül az SZJA-t, míg 25 év alatt (a diákok 90%+ esetében) az is el van engedve. (499.952 Ft/hó keretösszegig 2023-ban) Így a tanulók bruttó fizetése szinte teljesen megegyezik a nettóval.

És miért nem kell adózni?

A diákok szövetkezeten keresztüli foglalkoztatása nem munkaviszonyt jelent, így a munkavállalókat és munkáltatókat terhelő adókat és járulékokat nem kell kifizetni. A dolgozó diákok számára azonban így is kötelező biztosítani a minimálbért, a garantált bérminimumot, valamint munkaközi szünetet és pihenőidőt.

Az egyetlen díj, ami ebben az esetben felmerülhet, az a diákszövetkezetnek járó díj, ami a Quantumnál garantáltan a legalacsonyabb!

  • A központi szabályozás

A diákszövetkezeteknek járó díj legalacsonyabb mértékét egy 2022. áprilisi kormányrendelet szabályozza, és a minimálbérhez, valamint a garantált bérminimumhoz köti.Központi szabályozás

Ez azt jelenti, hogy a legkisebb díj, amit törvényesen kínálhatunk 2024-től: a minimálbéres munkák esetében 273 forint, a garantált bérminimumos munkák esetében pedig 333,6 forintot jelent óránként.

És hogy mennyit takaríthatsz meg ezzel? Nos, nem kis összeget. És mindezt a törvény teszi lehetővé.

Digitalizáció: A Fenntarthatóan Alacsony Díjak Titka a Quantumnál

Kijelenthetjük, hogy a Quantum egyik nagy titka arra a kérdésre, hogy hogyan tudunk kiváló szolgáltatást nyújtani verhetetlen díjakkal, a digitális újításainkban rejlik. De nézzük is meg, mi történik a kulisszák mögött!

  • Digitalizáció és automatizáció: az ügyintézés forradalma

A digitalizáció és az automatizáció az alapja annak, hogy fenntarthatóan alacsony szolgáltatási díjakat kínálhassunk. Ez azonban nem csak a pénzügyi hatékonyságról szól, hanem arról is, hogy a diákjainknak és partnereinknek is hihetetlenül hatékony, zökkenőmentes és gyors ügyintézést kínáljunk.

Az ügyviteli felületünket és mobil applikációnkat úgy alakítottuk ki, hogy az mindenki számára könnyen átlátható és használható legyen. Háztól-házig, azaz a munka feladásának pillanatától egészen a számlázásig automatizáltuk az összes lépést.

Ez azt jelenti, hogy megszabadulhatsz az ügyintézési folyamat sok felesleges és időrabló lépésétől, helyette gyorsan, hatékonyan, néhány kattintással intézheted el a munkaügyeidet.

  • A digitalizáció előnyei: több idő, kevesebb költség

A digitalizációval nem csak az ügyfeleinknek spórolunk meg időt, hanem növeljük saját hatékonyságunkat is. Ahogy egyre több folyamatot automatizálunk, a folyamatok gyorsasága és pontossága is növekszik.

Mindez pedig a szolgáltatásunk minőségében és költséghatékonyságában is megmutatkozik. És minél hatékonyabbak vagyunk, annál alacsonyabb díjakat tudunk ajánlani!

Tehát a Quantum sikerét a digitalizációnak és az automatizációnak köszönheti, hiszen kényelmes, gyors és hatékony – ezért a lehető legolcsóbb!

A Quantum diákszövetkezetnél fontosnak tartjuk a körültekintő tájékoztatást, beleértve ezeknek az információknak a megosztását Veletek is.Kiemelkedő szolgáltatás vagyis 5 csillag

Összefoglalva, ezekkel a tényezőkkel tudjuk biztosítani, hogy diákszövetkezetünk szolgáltatásai megfizethetőek maradjanak, miközben továbbra is kiváló minőséget nyújtunk!

Ha további kérdéseitek vagy bármilyen kétségetek támadna, forduljatok hozzánk! Hiszen itt vagyunk, hogy segítsünk! https://qdiak.hu/