Skip to main content

Jól jönne egy kis plusz zsebpénz a mindennapokban? Lenne időd a tanulás mellett alkalmi munkákra? A diákszövetkezet oldalán rengeteg különféle munkalehetőség közül választhatsz, így biztosan megtalálod a hozzád leginkább illő állást.

Ebben a cikkben összeszedtük mik a legnépszerűbb diákmunkák 18 alatt, amelyekre akár Te is azonnal jelentkezhetsz.

Gyakornoki munkák

Számtalan cég keres gyakornokokat diákszövetkezeten keresztül. Marketing, pénzügy, mérnöki vagy kommunikációs terület – legyen szó bármilyen munkakörről, szinte biztosan találsz hozzá gyakornoki felhívást oldalunkon. Ezek a diákmunkák nagyban hozzájárulhatnak karriered megalapozásához, ha pedig diákszövetkezeten keresztül szerződsz, még kedvezőbb bérre is számíthatsz.

Gyorséttermi munkák

Szintén nagyon népszerűek manapság a diákok körében a gyorséttermi munkák. A Quantum diákszövetkezeten keresztül olyan gyorséttermi láncoknál dolgozhatsz, mint a KFC és a Starbucks, ahol mindig várják az újabb és újabb jelentkezőket. Órarendhez igazítható beosztás, összetartó közösség és jó fizetés. Kell ennél több diákként?

Oktatói munkák

Több oktatói felhívást is találhatsz az iskolaszövetkezet oldalán. Jó vagy egy nyelvből? Van olyan terület, amiben kiemelkedő tudásod van? Ha szereted a gyerekeket és mindemellet még szívesen kipróbálnád magad tanárként is, akkor ezek a diákmunkák rád várnak.

Diákmunkák 18 alatt

Statiszta munkák

Szintén nagyon népszerűek a diákok közt a statiszta lehetőségek. Rengeteg fiatalt várnak kisebb-nagyobb filmes szerepekbe, reklámokba, videóklipekbe, de nagyobb cégek még TikTok videókba is keresnek szereplőket. Mindenképp érdemes jelentkezned, ha pörgős és izgalmas diákmunkára vágysz.

Ha kipróbálnád magad valamelyik területen, csatlakozz Te is a Quantum diákszövetkezethez, és találd meg a leginkább hozzád illő munkalehetőséget.

Leave a Reply