Skip to main content

A vendéglátós munkák nagyon népszerűek a diákok körében. Pörgős munkakörnyezet, jó hangulat, kiemelkedő fizetés és rugalmas munkaidő. Az iskola mellett tökéletes megoldás, ha jó fizetségre vágysz. Elhoztuk nektek a négy legjobb munkakört a vendéglátás területén.

Dolgozz bartenderként

Ha szereted a kreatív, izgalmas és változatos munkákat, a bartenderkedés igazán neked való. Vendéglátósként fejlesztheted a kommunikációs képességeidet, megismerhetsz új recepteket, és lehetőséged nyílik arra, hogy rengeteg új embert ismerj meg. Ha egyszer bekerülsz a bárpult mögé, garantáltan megszereted.

Vendéglátós munkát végző diák kávét főz

Felszolgálóként remek fizetés

A felszolgálói munka különösen érdekes lehet azoknak, akik szívesen nyitnák meg egyszer saját kávézójukat vagy éttermüket. Rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz, fejlesztheted a problémamegoldó és értékesítési képességeidet, és még jó fizetésre is számíthatsz. Arról nem is beszélve, hogy megismerheted különböző konyhák jobbnál-jobb receptjeit.

Gyorséttermekbe is keresnek diákokat

Szívesen dolgoznál fiatalos környezetben a saját heti beosztásod alapján? A gyorséttermi dolgozók számára állandóak a tanulási- és fejlődési lehetőségek. Ezek az éttermek ideálisak első munkahelyként a diákoknak. Elsajátíthatod a hatékony munkavégzés és a multitasking készségeit, valamint kimagasló fizetésre és jutalékokra is számíthatnak az ott dolgozók.

Kávézóban is dolgozhatsz

Ha mindened a kávé, és szívesen tanulnál többet a kávékultúráról, akkor dolgozz kávézóban! Kényelmes és barátságos munkakörnyezet, jó előrelépési lehetőségek és rugalmas munkaidő várja a jelentkezőket. Ezeken felül diákként remek fizetés, és a gazdag szociális életnek köszönhetően sok új barát vár.

A Quantumon keresztül dolgozhatsz olyan gyorséttermi láncoknál, mint a KFC vagy a Pizza Hut. Ha pedig kávézóban dolgoznál szívesebben, a Starbucksnál is találsz jó lehetőségeket.

A közeljövőben még több étteremlánccal és vendéglátóhellyel szeretnénk partnerséget kötni, hogy minden diákunk megtalálhassa a leginkább magának való munkát. A most megtalálható munkáink között az állásportálunkon tudsz böngészni.