Skip to main content

Hogyan tudunk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani ilyen olcsó díjakkal?

 

A Quantumnál elkötelezettek vagyunk a költséghatékonyság mellett. Célunk, hogy a hó végén minél több pénz maradjon diákjaink zsebében, és céges partnereinknek is a lehető legtöbbet spóroljuk; időben és pénzben is. Ilyen alacsony díjak mellett a cégeknek is jobban megéri diákokat foglalkoztatni, ezzel pedig még több új munkahely jöhet létre.

minőség, quantum, értékelés, 5 csillag, garancia, kiemelkedő, tökéletes, alacsony díj

Központi szabályozás

A 25 év alatti diákok foglalkoztatása diákszövetkezeten keresztül ma Magyarországon lényegében teljesen adómentes; a foglalkoztatás egyetlen díja a diákszövetkezeteknek járó díj. Ennek legalacsonyabb mértékét egy 2022. áprilisi kormányrendelet szabályozza, és a minimálbérhez, valamint a garantált bérminimumhoz köti. 2023-tól ez a minimálbéres munkák esetében 237,5 forintot, a garantált bérminimumos munkák esetében 303,3 forintot jelent óránként. Ez tehát a törvényesen kínálható legalacsonyabb ár.

Digitalizáció

A fenntartható alacsony szolgáltatási díj biztosítéka nálunk a digitalizáció, és a folyamatok automatizációja. A gyors és kényelmes ügyintézést segítő ügyviteli felületünk és online applikációnk rengeteg időt takarít meg diákjainknak és partnereinknek egyaránt. Emellett természetesen növeli a mi hatékonyságunkat is, ami lehetővé teszi, hogy a lehető legalacsonyabb díjon is a legkiemelkedőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani.