Skip to main content

Az online diákmunka rengeteg előnnyel jár. Szerencsére manapság már számos olyan lehetőséget találhatsz az interneten, ahol diákok számára kínálnak otthonról végezhető munkákat. Elhoztunk néhány lehetőséget, amiket érdemes lehet megfontolnod, ha szívesen dolgoznál home office-ból.

Több olyan álláshirdetést is találhatsz diákszövetkezetünk oldalán, amelyek rugalmas munkaidőt, otthonról, online végezhető lehetőséget kínálnak.

Irodai asszisztens

Kötetlen beosztás, jó fizetés és folyamatos fejlődési lehetőségek. Amennyiben szívesen belelátnál, hogy hogyan működnek a vállalkozások és a nagyobb cégek, ezek a lehetőségek neked szólnak. A munka online is végezhető, és különösebb tapasztalatra sincs szükséged hozzájuk. Amennyiben van nyelvtudásod, kreatív és proaktív vagy, akkor jelentkezz te is irodai asszisztensnek még ma!

online diákmunkát végző fiatalok

Szoftverfejlesztő diákmunka

Ehhez az online diákmunkához már szükséged lehet informatikai ismeretekhez, amelyekről bővebben olvashatsz ebben a cikkünkben. Azonban, ha érdekel a webfejlesztés világa és szívesen dolgoznál online, akkor ezeket a munkákat neked találták ki. Kimagasló fizetés, rugalmas beosztás, jófej csapat és természetesen lehetőség az otthoni munkavégzésre. Kell ennél több diákként?

Telefonos ügyintéző

Ehhez a munkához nagy előny, ha szeretsz emberekkel beszélni és jók a kommunikációs képességeid. Dolgozhatsz az otthonod kényelméből online, és még nagyszerű fizetésre is számíthatsz. Kiváló lehetőség azoknak, akik rugalmas onlinr diákmunkát keresnek, amit home office-ból lehet végezni.

Természetesen ezeken kívül számtalan online végezhető diákmunkát találhatsz oldalunkon. Amennyiben pedig érdekelne, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a home office munkavégzésnek, olvasd el ezt a cikkünket is!