Skip to main content

Olyan diákmunkát szeretnél találni, amit nemcsak élveznél, de jól is kereshetsz vele? Mutatjuk a legjobban fizető diákmunkákat!

Ha úgy érzed, eljött az ideje elkezdeni félretenni az álmaid megvalósításához, és lenne időd a tanulás mellett dolgozni akár csak alkalmi jelleggel is, vágj bele egy diákmunkába bármilyen számodra szimpatikus területen!

A diákmunkavállalás számtalan előnyeiről már több cikkünkben is írtunk Nektek részletesen, de amit nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy bármilyen területen is szerezz tapasztalatot, az életed során biztosan csak profitálni tudsz majd belőlük a későbbiekben.

Az anyagiakon felül számos készséget tudsz fejleszteni vagy akár profi szintre emelni, bármilyen munkakört is választasz.

Fejlesztheted a kommunikációs készséged, az önálló munkavégzés vagy éppen a csapatban való együttműködés képességét, a hatékony idő- és teljesítménymenedzsmentet, és remek kapcsolati hálót is kiépíthetsz.

Tehát a diákmunka végzés mindenképp csak előnyödre válhat, bármilyen munkakörben is kezdesz el dolgozni.

A rugalmas lehetőségek által az órarended szerint alakíthatod az időbeosztásod, így nem kell aggódnod, hogy a tanulmányaid rovására dolgozol, hiszen nem csak hosszú távra, teljes ráéréssel kereshetsz munkát. Számos egyéb részmunkaidős, alkalmi jellegű vagy akár időszakos munkák pozícióira várják a diákok jelentkezését.

Ha még nem tudod, milyen munkakör lenne a legtesthezállóbb számodra, a Quantum diákszövetkezet szakemberei személyre szabott tanácsokkal látnak el és még az adminisztrációs terheket is leveszik a válladról. A diákszövetkezeti munkavállalás előnyeiről és további részleteiről itt olvashatsz.

Ebben a cikkben pedig összeszedtük nektek, melyek a legjobban fizető diákmunkák, amelyekre akár Te is azonnal jelentkezhetsz!

Legjobban fizető diákmunkával sok pénzt kereső lány, kezében pénz és bankkártya

Gyorséttermi munkák

A gyorséttermi munkák a legnépszerűbb munkakörök közé tartoznak a diákok körében, hiszen egyszerű feladatkörben és rugalmasan dolgozhatsz kiemelt órabérben.

A gyorséttermekben általában többféle műszakban is dolgozhatsz, így szinte teljes mértékben te határozhatod meg a beosztásod, általában hétvégén is dolgozhatsz, és sok étteremlánc biztosít lehetőséget a túlóra vagy esti műszak vállalására is, amelyek bérezése kedvezőbb a nappali műszakokénál.

Ezen felül különböző bónuszok és kedvezmények is várnak Rád: az étkezési vagy a munkába járási támogatáson felül akár teljesítményarányosan is jutalmazhatnak.

A gyorséttermek a pozíciók széles választékával, végzettség nélkül is várják az új alkalmazottakat.

Dolgozhatsz konyhai kisegítő, előkészítő vagy csomagoló, rendelés felvevő és kasszakezelő munkakörökben is.

Feladataid lehetnek a rendelések felvétele, az ételek elkészítése, a vásárlókkal való interakció stb. amikhez pontosságra, gyorsaságra és precizitásra lesz szükséged, de munkakezdés előtt megtanítják Neked a munkakör specifikus feladatait és az étterem szabályait.

A gyorséttermekben kiváló tapasztalatot szerezhetsz és gyorsan elsajátíthatod a hatékony munkavégzés és a multitasking készségeket is, azok számára pedig, akik potenciált látnak a vendéglátás területén és fejlődni szeretnének, ezeken a helyeken számos előrelépési lehetőséget és nem mindennapos karrierlehetőségeket is kínálnak.

A legtöbb gyorséttermi munkánál lehetőség van az előléptetésre, ami akár kisvezetői vagy menedzseri pozíciót is jelenthet, amivel arányosan a bérezésed is nőhet.

Ha rugalmas és jól fizető munkára vágysz, és fontos a fiatalos környezet is, érdemes lehet kipróbálnod magad a különböző gyorséttermeknél.Gyorséttermi ételek

A Quantum diákszövetkezeten keresztül olyan gyorséttermi láncoknál dolgozhatsz, mint a KFC vagy a Pizza Hut. Ha pedig részletesen is szeretnél olvasni a gyorséttermi munkákról, itt van rá lehetőséged.

Informatikai munkák

Ha érdekel az informatika világa, a különböző fejlesztői diákmunkákkal akár 3000 Ft-os kezdő órabérben is dolgozhatsz bárhonnan.

Egy IT-munkával nem leszel sem időhöz, sem helyhez kötve, hiszen mára már az informatikusként, programozóként, fejlesztőként dolgozó alkalmazottak szinte minden cégnél akkor és onnan dolgozhatnak, amikor és ahonnan akarnak.Diák fejlesztő diákmunkát végez monitorok előtt

Ha van informatikai affinitásod és kihívásokat keresel, kimagasló fizetéssel kezdheted meg már diákként is karriered kiépítését.

A honlapok, szoftverek, alkalmazások vagy programok fejlesztését magukban foglaló állások nagyszerű szakmai fejlődési lehetőséget, értékes tapasztalatot és rugalmas munkaidőt kínálnak. A fejlesztő munkák között is az egyik legkeresettebb pozíció a webfejlesztő, legyen szó frontend, backend, vagy full stack fejlesztői munkáról.

Fejlesztőként elláthatod a weboldalak, alkalmazások, vagy éppen játékok kialakításához kapcsolódó feladatokat, akár a külalakról, akár a kódok és programok megírásáról, akár a teljes projekt, a folyamatok és stratégiák átlátásáról és megtervezéséről van szó.

És akár tevékenykedhetsz szoftvertesztelőként is, ahol a végső termék működését tesztelheted, azonosítva a hibákat és problémákat. Ezek a munkakörök nagyfokú koncentrációt, precizitást, de ezek mellett kreativitást is igényelnek.

Ha feltörekvő IT szakember vagy és szívesen keresnél kezdőként is európai szintű fizetést, számtalan fejlesztő diákmunkánkkal kezdheted el építeni a karrieredet.

Kimagasló fizetés, rugalmas munkaidő és izgalmas projektek várnak!

Nézz körbe az állásportálunkon!

Gyakornoki munkák

Ha releváns tapasztalatra szeretnél szert tehetsz a saját szakmádban vagy érdeklődési területeden, számtalan cég keres gyakornokokat diákszövetkezeten keresztül.

A diákszövetkezeti foglalkoztatás jelentős adózási előnyökkel jár a cégek számára, ezért egyre több gyakornoki lehetőség kínálkozik multicégeknél, akik biztosítják a diploma megszerzése előtti szakmai gyakorlati helyet a diák munkavállalóik számára.Gyakornokok egy számítógép előtt dolgoznak

A gyakornoki munkák által az egyetemi évek alatt megszerzett elméleti tudást gyakorlati környezetben is kipróbálhatod, megismerheted egy nagyvállalat működését, a munkafolyamatokat és a mindennapi teendőket egy fejlett munkahelyi környezetben.

Marketing, pénzügy, fejlesztői, mérnöki vagy éppen kommunikációs terület – legyen szó bármilyen munkakörről, szinte biztosan találsz hozzá gyakornoki felhívást oldalunkon. Ezek a diákmunkák nagyban hozzájárulhatnak karriered megalapozásához, ha pedig diákszövetkezeten keresztül szerződsz, még kedvezőbb bérre is számíthatsz.

Ha megtetszettek ezek a lehetőségek és szívesen kipróbálnád magad valamelyik területen, csatlakozz Te is a Quantum diákszövetkezethez, ahol számtalan munkalehetőség közül választhatsz és biztosan megtalálhatod a hozzád leginkább illő állást!