Skip to main content

Mindenkinek eljön az életében az az idő, amikor el kell döntenie, mi szeretne lenni, ha nagy lesz. A diákévek alatt azonban nehéz olyan munkát vállalni, ahol kötött munkaidővel, teljes állásban lehet tapasztalatot szerezni. Diákként ma már rengeteg olyan részmunkaidős és kötetlen munkalehetőséget találhatsz, amivel elkezdheted építeni a karriered, csak meg kell találnod ezeket.

Diákmunkát végző diák örül a laptop előtt ülve

Rugalmas fejlesztői munkák

Ha érdekel az informatika világa, nagyon sok szoftverfejlesztő cég várja a fiatalok jelentkezését nap mint nap. A rugalmas munkabeosztáson kívül nagyon jó fizetés és rengeteg fejlődési lehetőség is vár rád. Érdemes ezt a szakmát választanod, ha értesz valamennyire a számítógépekhez, és szívesen kezdenél el építeni egy sikeres karriert.

Vendéglátás saját beosztással

Ha egyszer szívesen megnyitnád saját kávézódat vagy éttermedet, próbáld ki magad a vendéglátásban! Legyen szó felszolgálói, bartender vagy gyorséttermi munkákról, mindegyik nagyban hozzásegíthet ahhoz, hogy felkészülj a jövőben előforduló kihívásokra. A vendéglátásban ráadásul heti beosztás alapján nagyon rugalmas munkaidőre számíthatsz.

Oktatói állások a Te idődhöz igazodva

Ha szívesen próbálnád ki a tanári pályát, rengeteg olyan hirdetéssel találkozhatsz diákszövetkezetünk oldalán, ahol különféle területeken belül kiváló tudással rendelkező oktatókat keresünk. Ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni, és szívesen adnád át tudásodat a fiataloknak, érdemes lehet kipróbálnod a tanári pályát.

Ezeken a rugalmas munkalehetőségeken kívül még rengeteg olyat is találhatsz, amelyekkel elkezdheted építeni karrieredet. Érdemes végigböngészned az állásportálunkat, ha érdekelnek még további izgalmas lehetőségek.